VÍZ GÁZ FŰTÉS - SZANITER SZAKÜZLET

NYITVA H-P 7-17 EBÉD 12-12.30-IG SZ 8-12 DUNAHARASZTI ANDRÁSSY GYULA U 7.

Térkép/útvonalterv

KONYHA

Modern konyhát szeretne teremteni? Egy olyan konyhát, ahol mindig örömmel készítheti el kedvenc ételeit, és kényelmesen elfér a mindennapos otthoni teendők végzése közben? Webáruházunk kínálatában rozsdamentes mosogató csaptelepek és mosogatótálcák, illetve a vízkezelésben használatos vízlágyító és vízszűrő berendezések széles választéka vár Önre, hogy felújított konyhája valóban olyan legyen, mint amilyet elképzelt.

Milyen konyhai termékeket talál webáruházunk kínálatában?

Mosogató csaptelep

A konyhai és mosogató csaptelepek a leggyakrabban igénybe vett eszközök között szerepelnek a háztartásban. A konyhai csapból engedünk vizet az edényekbe minden főzés és mosogatás, vagy csak egy pohár hűsítő limonádé elkészítése alkalmával, tehát fontos a könnyű használat és a strapabíró kivitel.

 

Egy konyhai csaptelep akkor működik tökéletesen, ha:

  • a csapok egyszerűen nyithatók és zárhatók
  • soha nem kell nyújtózkodni a konyhai munkavégzés közben
  • mindig kézre esik a használata

 

Billenőkaros csaptelep

A billenőkaros csaptelep a modern konyhák közkedvelt felszerelése. A billenőkaros csaptelepek azonban nem csak a korszerű stílusuk miatt népszerűek, hanem az egyszerű és kézre eső használatuk is legalább ugyanilyen fontos tényező a fürdőszobát felújító vásárlók döntéseinél.

 

Tekerőgombos csaptelep

Ha inkább a tekerőgombos szabályozást kedveli, webáruházunkban számos megbízható és finoman szabályozható tekerőgombos csaptelep közül választhat.

 

Mosogatótálca

Egy megfelelően kiválasztott mosogatótálca mázsás terhet vesz le a válláról. A kellő nagyságú mosogatótálca egy vagy több medencével és gyümölcsmosóval kényelmes mosogatási körülményeket biztosít. Soha nem kell a sok edényt összepréselnie a tálcában, és a zamatos gyümölcsöket is külön, erre a célra kialakított medencében moshatja.

 

Milyen típusú mosogatótálcák közül választhat?

  • Szögletes. Ha modern stílusú konyhát tervez, válasszon szögletes mosogatótálcát.

  • Kerek mosogatótálca. Bármelyik stílusú konyhába kiválóan illik. Egyszerű formája praktikus, és számos tálcaméret közül választhat.

 

Vízkezelés

A hatékony vízkezelés elengedhetetlen ahhoz, hogy konyhája berendezéseit megóvja. Ehhez elsősorban a kemény vízzel kell felvennie a harcot, amit a webáruházunkban kapható vízlágyító és vízszűrő eszközökkel garantáltan megnyer.

 

Vízlágyítók

Vízlágyító berendezések segítségével megelőzi a rendkívül kártékony vízkőlerakódást, amely évente egy átlagos háztartásban legalább 5 terméket berendezést vagy eszközt tönkre. Így rengeteg pénzt megspórol, hiszen a vízkő által szétroncsolódott eszközök javítása kifejezetten költséges, és sok esetben már csak az új termék vásárlása marad az egyetlen megoldás.

 

Vízszűrők

A vízszűrők mechanikai szűrést végeznek egészen 100 mikron szemcsenagyságig. Szűrik a homokot, kavicsot, sorját és egyéb durva anyagokat. Használatukkal jelentősen javíthatja az otthoni víz minőségét.

 

Egyéb konyhai termékek

Egyéb termékeink között konyhabútorokat és további konyhai kiegészítőket, felszereléseket talál.