VÍZ GÁZ FŰTÉS - SZANITER SZAKÜZLET

NYITVA H-P 7-17 EBÉD 12-12.30-IG SZ 8-12 DUNAHARASZTI ANDRÁSSY GYULA U 7.

Térkép/útvonalterv

FŰTÉS

Fűtés webáruházunkban radiátorok és termosztátok, illetve iszapleválasztók és ötrétegű csövek mellett számos egyéb fűtési kiegészítő közül választhat. Termékeinkkel a fűtési rendszert biztonságossá, hatékonnyá és energiatakarékossá teheti. Teremtsen kellemes meleget kényelmesen, és csökkentse a fűtésszámla költségeit energiahatékony megoldásokkal!

Milyen termékek kaphatók fűtés webáruházunkban?

Radiátor

Törölközőszárító radiátor

Csak tegye rá a törölközőjét, állítsa be a kívánt hőmérsékletet a digitális termosztáton, majd élvezze a száraz és kellemesen meleg törölköző puha érintését. Ezek a radiátorok akár önálló fűtésre is alkalmas teljesítménnyel rendelkeznek.

Milyen radiátor kiegészítők találhatók webáruházunkban?

  • Elektromos fűtőpatron
  • Radiátorszelep szett
  • Radiátorszelep
  • Termosztátfej

Fűtésszerelés

Termosztát

Termosztát segítségével mindig kellemes hőmérsékletet teremthet otthonában. A termosztátok automatikusan be- és kikapcsolják a fűtést, amikor a hőmérséklet eléri az előre beállított értéket. Például a szobatermosztát 20 fokos hőmérsékletnél bekapcsolja, 22 fokos hőmérsékletnél pedig kikapcsolja a fűtési rendszert.

Keringető szivattyú

A fűtési keringető szivattyú mozgatja a vizet a kazán és a radiátorok között. Ha a szivattyú nem működik megfelelően, a meleg víz nem képes kellő hatékonysággal keringeni a házban. Megbízható keringető szivattyúval azonban minden radiátor a kívánt hőmérsékletet fogja biztosítani.

Iszapleválasztó

A fűtési rendszerben lerakódott iszap, rozsda és egyéb szennyeződések tönkretehetik a kazánt vagy a szivattyút. Az iszapleválasztó megelőzi a járatokat eltömítő anyagok felhalmozódását, így nem kell aggódnia a fűtési rendszer meghibásodása miatt.

Ajánlott termék: A webáruházunkban kapható MG1 mágneses iszapleválasztó javítja a kazán hatásfokát, gátolja a korróziós folyamatokat, továbbá megakadályozza, hogy vasreszelék kerüljön a kazánba.

Ötrétegű cső

Az 5 rétegű cső házi vízellátó rendszerek, illetve hűtési -és fűtési rendszerek kialakításához egyaránt megbízható választás. A cső rendkívül ellenálló a nyomással és a magas hőmérséklettel szemben, továbbá igazán könnyen szerelhető komponensnek számít.

Rézcső

Vízvezeték-hálózatok kiépítéséhez a rézcső praktikus és esztétikus választás. Kemény és félkemény rézcsövek egyaránt elérhetők kínálatunkban.

 

További termékkategóriák:

 

  • Fűtési modul
  • Rendszerkarbantartás
  • Szabályozástechnika

Elektromos fűtés

Elektromos kazán

Az elektromos kazán csendesen gondoskodik otthona fűtéséről. Radiátor- és padlófűtési rendszerekhez egyaránt ideális döntés. Környezetbarát, alacsony költséggel működtethető és nem igényel rendszeres karbantartást.

Vészjelzők

Hazánkban évente több mint 300 alkalommal történik szén-monoxid mérgezés. Habár a haláleseteket is okozó súlyos mérgezés könnyen elkerülhető lenne, sokan mégsem fordítanak figyelmet a probléma megfékezésére.

 

A szén-monoxid érzékelő azonnal jelez, ha a szén-monoxid koncentrátum megemelkedik a levegőben. Így még időben megelőzhető a baj. CO2 érzékelők, füstjelzők, tűzjelzők és egyéb vészjelzők felszerelésével életek menthetők.