Segíthetek? Hívjon bizalommal! +36702022791 | info@szerelvenyharaszti.hu

VÍZ GÁZ FŰTÉS - SZANITER SZAKÜZLET

NYITVA H-P 7-17 EBÉD 12-12.30-IG SZ 8-12 DUNAHARASZTI ANDRÁSSY GYULA U 7.

Térkép/útvonalterv

 

Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
WEB ÁR: 47 245 Ft
(37 201 Ft + ÁFA)

Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék

Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
SZERELÉSI ÚTMUTATÓ
A szabadfelületű vízvezetéket megtisztítjuk a portól, majd bemérjük a készülék elhelyezhetőségét. Amennyiben lehetőség van rá, a vezérlő egységet a falra szereljük a csomagban található tiplikkel és csavarokkal úgy, hogy lehetőség szerint víz ne tudjon rácsöpögni.. Elhelyezhető bármilyen pozícióban, akár egy zsinórral felfüggesztve is, a működését semmiben nem befolyásolja, inkább esztétikai jelentősége van. A csővezetékre szigetelőszalaggal rögzítjük az impulzust adó vezeték első szálát. Szorosan menetszerűen feltekerjük a vízvezetékre, és a végét ismét szigetelőszalaggal rögzítjük. Ezt követően, az előző szállal ellentétes irányban elvégezzük a másik szállal ugyanezt a műveletet. Amikor végeztünk, véglegesen rögzítjük a tekercseket a csomagban található műanyag csattal, és csatlakoztatjuk a villamos hálózathoz! A készüléken a két piros lámpa folyamatosan világít, a sárga impulzusjelző pedig villog működés közben. A készüléket pihentetni, kikapcsolni soha nem kell. Ezután felsóhajthatunk, mert a készülék dolgozni kezdett és örökre megszűnhet a félelmünk az alattomos ellenségtől a vízkőtől!

A FLODRAVIN AQUATIV
Egy 100%-ban Magyar fejlesztésű és gyártású találmány,
amely végleges megoldást kínál a vízkő elleni védekezésben!

5 év CSEREGARANCIA!

Érkezés önhöz
2023.06.13
ONLINE ÁR!
A webáruházunkban szereplő árak csak az e felületen történő megrendelés esetén érvényesek.
FONTOS!
Kérjük olvassa el a FONTOS tájékoztatót, köszönjük!
Raktáron
WEB ÁR: 47 245 Ft
(37 201 Ft + ÁFA)
A vásárlás után járó pontok: 945 Ft
Hasznos kiegészítők
Részletek

Az elektromos készülék két munkavezetékét, a vízvezetékre külsőleg tekerjük fel. A két vezeték által létrehozott, nyitott IM PULZÁLT elektromos tereken átfolyó vízben (Véglegesen!) módosul a kalciumkarbonát kristály szerkezete, így az már nem tud vízkővé alakulni. Mellette a már lerakodott vízkövet is folyamatosan oldja!

A 2 és 30.000 Herz közötti teljesítmény, az automatikus (beavatkozást nem igénylő) mikroprocesszoros vezérlés, biztonságos és hatékony működést biztosít a legkisebb és legnagyobb vízkővel terhelt vizek esetében is.

NEM KELL TÖBBÉ VEGYSZER,

VAGY DRÁGA VÍZLÁGYÍTÓ BERENDEZÉS! 

Nem kell többé a környezetre is káros vegyszerekkel védekeznie és eltávolítania a vízkövet. Várhatóan egy éven belül a csővezetékben eddig kialakult vízkövet feloldja, egy része leiszapolódik, nagy része észrevétlenül távozik a vízárammal. A FLODRAVIN készülék kiváltja a drága vízlágyító berendezéseket!

 

A KEZELT VÍZ

Felveszi a lágy esővíz tulajdonságait. Higiéniai szempontból kifogástalan víz minőséget kapunk, használati visszajelzések szerint csökkenti a bőr-viszketést fürdés után. Öntözésre használva jelentősen serkenti a vegetáció fejlődését. A vízvezeték rendszernek belső korrózió védelmet biztosít.

Felszerelésével csökken a fűtőszálakon a vízkő vastagsága, ezzel energiát, és pénzt takaríthat meg! Végleg megoldódik a vízkő elleni küzdelme! Nem lesz többé vízkőlerakódás a csaptelepeken, zuhany kabinokon, csempén-járólapon.

VÍZKŐ AZ ŐSI ELLENSÉG!

A KEMÉNY VÍZ, KEMÉNY GONDOT OKOZHAT...

A víz minősége fontos! A kemény vízből kiválik a vízkő és rengeteg vízkőlerakódás képződik. A vízkő okozta károk miatt, a magyarok milliókat költenek évente feleslegesen javításokra, berendezések és eszközök elhasználódása miatt készülék cserékre.

MIÉRT EKKORA PROBLÉMA A KEMÉNY VÍZ?

Azért mert a vízben oldott ásványi anyagok kiválnak és lerakódnak a zuhanykabinokon, csaptelepeken, csövekben, csapokban, szelepekben, fűtőtestekben és minden egyéb berendezésben, illetve ahol azok a vízzel érintkezésbe kerülnek. Az így lerakódott vízkő csökkenti a csövek keresztmetszetét, azok átfolyási képességét. Vízmelegítőkben, bojlerekben és fűtőtestekben ez a lerakódás rossz hővezető képessége miatt rontja a hő leadást, a fűtőelem gyors tönkremenetelét okozva. A csapokban, szelepekben lerakódó vízkő azokat koptatja, akadályozza a pontos záródást, melynek következménye a csepegő, korrodált szerelvények.

 

LÁGY HATÁSÚ VIZET OLCSÓBB MELEGÍTENI.

A gáztüzelésű és az elektromos vízmelegítők lágy hatású víz melegítéséhez kevesebb hőenergiát használnak fel. A mosógépek élettartama növekszik, a mosószer felhasználás kedvezően csökkenhet, ha kezelt vízzel mosunk. A lágy hatású víz jobb oldóképessége miatt a szennyeződéseket könnyebben eltávolítja. Kíméli a tisztítandó tárgyak felületét, csökkenti a munkaerő és idő szükségletet, valamint a tisztítószer felhasználást.

 

A KEZELT VÍZ HASZNÁLATÁVAL MEGSZŰNHETNEK A KEMÉNY VÍZ OKOZTA ALLERGIKUS VISZKETŐ ÉRZÉSEK A FÜRDÉST KÖVETŐEN.

Fogorvosi, fogtechnikai laboratóriumokban a tisztított, kezelt víz sohasem okoz a kényes berendezésekben dugulást, lerakódást. Fürdéshez, mosogatáshoz használata kíméli bőrét, haját és a lágy hatású víz bársonyos, simogató érzése semmihez sem hasonlítható.

 

BESZERELÉSE HÁZILAG MEGOLDHATÓ,

NEM SZÜKSÉGES SZAKEMBERT HÍVNIA.

Készüléket a vízóra utáni szakaszon bárhol, a felhasználási pontokhoz minél közelebb kell felszerelni! Mindennemű vezetékre alkalmazható (réz, fém, műanyag, ötrétegű műanyag cső) Szerelés a vezeték megbontása nélkül, annak külső felületén történik. A szereléshez kb 30 cm szabad felület szükséges a csővezetéken. A kellékek és a felszerelési útmutató az egységcsomagban találhatóak.

 

A KÉSZÜLÉK ELŐNYEI:

5 év CSEREGARANCIA!

Gyártja a feltaláló!

Könnyen szerelhető.

Karbantartást nem igényel.

Kis helyen is elfér.

Vízkezelő képesség: 5 m3/óra átfolyásig.

Maximális vízhőmérséklet: 90c’

Érintésvédelem: II

Elektromos csatlakozás: 230V

Energiafogyasztás: 2,1W

Kereskedelmi forgalomba hozható:
MEEI (C2139H106) engedélyek alapján.

 
 

Hétköznap 10 óráig leadott rendelését, akár már délután átveheti személyesen Dunaharasztin.

Raktáron lévő termékeinket 1 maximum 2 munkanap alatt kiszállítjuk futárszolgálattal.

Készlethiány esetén,a maximális várakozási idő 5 munkanap!

Adatok
Így is ismerheti a terméket 2.0
vízlágyító berendezés, vízlágyító, vízkő romboló, vízkőmentesítő, vízkőtelenítő
Szállítási költség
1990 Ft
Gyártó
FLODRAVIN
Cikkszám
Flodravin_AQUATIV
Tömeg
300 g/db
MŰKÖDÉSI MECHANIZMUSA

Az első tekercsen átfolyó vízre, a nagyfrekvenciás 2 és 30.000 Hz elektro impulzusok dinamikusan szétrombolják a vízben levő kalcium-karbonát kristály szerkezetét. Ezáltal a hópihe alakú szerkezete feldarabolódik, így fizikailag megszűnik a kapaszkodási képessége!

A második tekercsen áthaladó kristályszerkezet, az azonos impulzus hatására egy kényszer visszarendeződésen megy át, ami által már csak egy romboid alakú hasábbá tud alakulni, ami már képtelen az egybekapaszkodásra, megkötődésre. Közben a kristályok a visszaalakuláskor pozitív töltésűvé válnak.

Továbbhaladva a vízárammal ezek a pozitív töltésű kristályok a csővezeték falán előzőekben kialakult vízkő lerakódásból vonják el az elektronokat, aminek során, a vízkő felületén levő kristály szerkezet kötései fellazulnak, ezzel feloldják a már meglévő vízkő lerakódást. A feloldott molekulák a vízárammal folyamatosan eltávoznak, mindezt olyan ütemben, hogy nem rontják a víz minőségét!

Ez a folyamat megegyezik a természetes lágy víznek, például az esővíznek kőzeteken való átfolyásával, melynek során az esővíz ásványi anyagokban dúsabbá válik, mert kioldja a kőzetekből a mészkő kristályokat! A készülék hatására a vízben kis mennyiségű hidrogén-peroxid keletkezik, ami reakcióba lépve a csővezeték fémes felületével, nagyon vékony magnetit védőréteget alkot, mely megakadályozza a további korróziót.

AJÁNLOTT BESZERELÉSI HELYE

Készüléket a vízóra utáni szakaszon bárhol, a felhasználási pontokhoz minél közelebb kell felszerelni! Mindennemű vezetékre alkalmazható (réz, fém, műanyag, ötrétegű műanyag cső) Szerelés a vezeték megbontása nélkül, annak külső felületén történik. A szereléshez kb 30 cm szabad felület szükséges a csővezetéken. Célszerű a ház/lakás,bejövő víz, belépési pontjához felszerelni, így az egész vízhálózat védve lesz. A készülék közelében elektromos csatlakozási lehetőségnek lennie kell. A kellékek és a felszerelési útmutató az egységcsomagban találhatóak.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Varga Lajos
2023.02.04
15 évig használtam nagyon jó volt ajánlom mindenkinek aki a vizhálozatra rá tudja tenni
Előnyök: Könnyen felszerelhető
Hátrányok: Nincs
Ménesi János
2022.01.02
Szép napot, boldog új évet!
Egy kérdésem lenne!
A vasas talajvízzel szemben is hatásos lehet?
Üdv
Ménesi János
Dr Fehér Péter
2021.11.15
A leírásban szereplő teljesítményt a keszülék csodálatosan hozza!
Fantasztikus magyar talalmány.
5 év tapasztalata után nyilatkoztam.
Előnyök: A sertéstelepen évek óta nem kellett vízszürő és itató szürőket cserélnem,
Víztisztító berendezést nem kellett üzemeltetnem.
Hátrányok: Nem észleltem
Név nélkül
2021.09.21
Szuper termék! Kb 15 évvel ezelőtt szereltem be 1 ilyen készüléket az anyósom gáz kazánja elé. Azóta nem kellett a kazántestet kisavazni,előtte évente kellett.
Előnyök: Kicsi,olcsó,nem igényel szaktudást!
Hátrányok: Nincs!
Hasonló termékek