Dunaharasztin az üzlet 05.18 szombaton ZÁRVA! Kérdése van? +36702022791 info@szerelvenyharaszti.hu

VÍZ GÁZ FŰTÉS - SZANITER SZAKÜZLET

Dunaharasztin az üzlet 05.18 szombaton ZÁRVA!

NYITVA H-P 7-17 EBÉD 12-12.30-IG SZ 8-12 DUNAHARASZTI ANDRÁSSY GYULA U 7.

Térkép/útvonalterv

Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
WEB ÁR: 51 990 Ft
(40 937 Ft + ÁFA)

Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék

Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin Aquativ Vízkőmentesítő Készülék
SZERELÉSI ÚTMUTATÓ
A szabadfelületű vízvezetéket megtisztítjuk a portól, majd bemérjük a készülék elhelyezhetőségét. Amennyiben lehetőség van rá, a vezérlő egységet a falra szereljük a csomagban található tiplikkel és csavarokkal úgy, hogy lehetőség szerint víz ne tudjon rácsöpögni.. Elhelyezhető bármilyen pozícióban, akár egy zsinórral felfüggesztve is, a működését semmiben nem befolyásolja, inkább esztétikai jelentősége van. A csővezetékre szigetelőszalaggal rögzítjük az impulzust adó vezeték első szálát. Szorosan menetszerűen feltekerjük a vízvezetékre, és a végét ismét szigetelőszalaggal rögzítjük. Ezt követően, az előző szállal ellentétes irányban elvégezzük a másik szállal ugyanezt a műveletet. Amikor végeztünk, véglegesen rögzítjük a tekercseket a csomagban található műanyag csattal, és csatlakoztatjuk a villamos hálózathoz! A készüléken a két piros lámpa folyamatosan világít, a sárga impulzusjelző pedig villog működés közben. A készüléket pihentetni, kikapcsolni soha nem kell. Ezután felsóhajthatunk, mert a készülék dolgozni kezdett és örökre megszűnhet a félelmünk az alattomos ellenségtől a vízkőtől!

A FLODRAVIN AQUATIV
Egy 100%-ban Magyar fejlesztésű és gyártású találmány,
amely végleges megoldást kínál a vízkő elleni védekezésben!

5 év CSEREGARANCIA!

Érkezés önhöz
2024.05.21
ONLINE ÁR!
A webáruházunkban szereplő árak csak az e felületen történő megrendelés esetén érvényesek.
FONTOS!
Kérjük olvassa el a FONTOS tájékoztatót, köszönjük!
Cikkszám
Flodravin_AQUATIV
Raktáron
Raktárról azonnal küldhető
WEB ÁR: 51 990 Ft
(40 937 Ft + ÁFA)
A vásárlás után járó pontok: 1 040 Ft
Hasznos kiegészítők
Részletek

Az elektromos készülék két munkavezetékét, a vízvezetékre külsőleg tekerjük fel. A két vezeték által létrehozott, nyitott IM PULZÁLT elektromos tereken átfolyó vízben (Véglegesen!) módosul a kalciumkarbonát kristály szerkezete, így az már nem tud vízkővé alakulni. Mellette a már lerakodott vízkövet is folyamatosan oldja!

A 2 és 30.000 Herz közötti teljesítmény, az automatikus (beavatkozást nem igénylő) mikroprocesszoros vezérlés, biztonságos és hatékony működést biztosít a legkisebb és legnagyobb vízkővel terhelt vizek esetében is.

NEM KELL TÖBBÉ VEGYSZER,

VAGY DRÁGA VÍZLÁGYÍTÓ BERENDEZÉS! 

Nem kell többé a környezetre is káros vegyszerekkel védekeznie és eltávolítania a vízkövet. Várhatóan egy éven belül a csővezetékben eddig kialakult vízkövet feloldja, egy része leiszapolódik, nagy része észrevétlenül távozik a vízárammal. A FLODRAVIN készülék kiváltja a drága vízlágyító berendezéseket!

 

A KEZELT VÍZ

Felveszi a lágy esővíz tulajdonságait. Higiéniai szempontból kifogástalan víz minőséget kapunk, használati visszajelzések szerint csökkenti a bőr-viszketést fürdés után. Öntözésre használva jelentősen serkenti a vegetáció fejlődését. A vízvezeték rendszernek belső korrózió védelmet biztosít.

Felszerelésével csökken a fűtőszálakon a vízkő vastagsága, ezzel energiát, és pénzt takaríthat meg! Végleg megoldódik a vízkő elleni küzdelme! Nem lesz többé vízkőlerakódás a csaptelepeken, zuhany kabinokon, csempén-járólapon.

VÍZKŐ AZ ŐSI ELLENSÉG!

A KEMÉNY VÍZ, KEMÉNY GONDOT OKOZHAT...

A víz minősége fontos! A kemény vízből kiválik a vízkő és rengeteg vízkőlerakódás képződik. A vízkő okozta károk miatt, a magyarok milliókat költenek évente feleslegesen javításokra, berendezések és eszközök elhasználódása miatt készülék cserékre.

MIÉRT EKKORA PROBLÉMA A KEMÉNY VÍZ?

Azért mert a vízben oldott ásványi anyagok kiválnak és lerakódnak a zuhanykabinokon, csaptelepeken, csövekben, csapokban, szelepekben, fűtőtestekben és minden egyéb berendezésben, illetve ahol azok a vízzel érintkezésbe kerülnek. Az így lerakódott vízkő csökkenti a csövek keresztmetszetét, azok átfolyási képességét. Vízmelegítőkben, bojlerekben és fűtőtestekben ez a lerakódás rossz hővezető képessége miatt rontja a hő leadást, a fűtőelem gyors tönkremenetelét okozva. A csapokban, szelepekben lerakódó vízkő azokat koptatja, akadályozza a pontos záródást, melynek következménye a csepegő, korrodált szerelvények.

 

LÁGY HATÁSÚ VIZET OLCSÓBB MELEGÍTENI.

A gáztüzelésű és az elektromos vízmelegítők lágy hatású víz melegítéséhez kevesebb hőenergiát használnak fel. A mosógépek élettartama növekszik, a mosószer felhasználás kedvezően csökkenhet, ha kezelt vízzel mosunk. A lágy hatású víz jobb oldóképessége miatt a szennyeződéseket könnyebben eltávolítja. Kíméli a tisztítandó tárgyak felületét, csökkenti a munkaerő és idő szükségletet, valamint a tisztítószer felhasználást.

 

A KEZELT VÍZ HASZNÁLATÁVAL MEGSZŰNHETNEK A KEMÉNY VÍZ OKOZTA ALLERGIKUS VISZKETŐ ÉRZÉSEK A FÜRDÉST KÖVETŐEN.

Fogorvosi, fogtechnikai laboratóriumokban a tisztított, kezelt víz sohasem okoz a kényes berendezésekben dugulást, lerakódást. Fürdéshez, mosogatáshoz használata kíméli bőrét, haját és a lágy hatású víz bársonyos, simogató érzése semmihez sem hasonlítható.

 

BESZERELÉSE HÁZILAG MEGOLDHATÓ,

NEM SZÜKSÉGES SZAKEMBERT HÍVNIA.

Készüléket a vízóra utáni szakaszon bárhol, a felhasználási pontokhoz minél közelebb kell felszerelni! Mindennemű vezetékre alkalmazható (réz, fém, műanyag, ötrétegű műanyag cső) Szerelés a vezeték megbontása nélkül, annak külső felületén történik. A szereléshez kb 30 cm szabad felület szükséges a csővezetéken. A kellékek és a felszerelési útmutató az egységcsomagban találhatóak.

 

A KÉSZÜLÉK ELŐNYEI:

5 év CSEREGARANCIA!

Gyártja a feltaláló!

Könnyen szerelhető.

Karbantartást nem igényel.

Kis helyen is elfér.

Vízkezelő képesség: 5 m3/óra átfolyásig.

Maximális vízhőmérséklet: 90c’

Érintésvédelem: II

Elektromos csatlakozás: 230V

Energiafogyasztás: 2,1W

Kereskedelmi forgalomba hozható:
MEEI (C2139H106) engedélyek alapján.

 
 

Hétköznap 10 óráig leadott rendelését, akár már délután átveheti személyesen Dunaharasztin.

Raktáron lévő termékeinket 1 maximum 2 munkanap alatt kiszállítjuk futárszolgálattal.

Készlethiány esetén,a maximális várakozási idő 5 munkanap!

Adatok
Így is ismerheti a terméket 2.0
vízlágyító berendezés, vízlágyító, vízkő romboló, vízkőmentesítő, vízkőtelenítő
Szállítási költség
1990 Ft
Gyártó
FLODRAVIN
Cikkszám
Flodravin_AQUATIV
Tömeg
300 g/db
MŰKÖDÉSI MECHANIZMUSA

Az első tekercsen átfolyó vízre, a nagyfrekvenciás 2 és 30.000 Hz elektro impulzusok dinamikusan szétrombolják a vízben levő kalcium-karbonát kristály szerkezetét. Ezáltal a hópihe alakú szerkezete feldarabolódik, így fizikailag megszűnik a kapaszkodási képessége!

A második tekercsen áthaladó kristályszerkezet, az azonos impulzus hatására egy kényszer visszarendeződésen megy át, ami által már csak egy romboid alakú hasábbá tud alakulni, ami már képtelen az egybekapaszkodásra, megkötődésre. Közben a kristályok a visszaalakuláskor pozitív töltésűvé válnak.

Továbbhaladva a vízárammal ezek a pozitív töltésű kristályok a csővezeték falán előzőekben kialakult vízkő lerakódásból vonják el az elektronokat, aminek során, a vízkő felületén levő kristály szerkezet kötései fellazulnak, ezzel feloldják a már meglévő vízkő lerakódást. A feloldott molekulák a vízárammal folyamatosan eltávoznak, mindezt olyan ütemben, hogy nem rontják a víz minőségét!

Ez a folyamat megegyezik a természetes lágy víznek, például az esővíznek kőzeteken való átfolyásával, melynek során az esővíz ásványi anyagokban dúsabbá válik, mert kioldja a kőzetekből a mészkő kristályokat! A készülék hatására a vízben kis mennyiségű hidrogén-peroxid keletkezik, ami reakcióba lépve a csővezeték fémes felületével, nagyon vékony magnetit védőréteget alkot, mely megakadályozza a további korróziót.

AJÁNLOTT BESZERELÉSI HELYE

Készüléket a vízóra utáni szakaszon bárhol, a felhasználási pontokhoz minél közelebb kell felszerelni! Mindennemű vezetékre alkalmazható (réz, fém, műanyag, ötrétegű műanyag cső) Szerelés a vezeték megbontása nélkül, annak külső felületén történik. A szereléshez kb 30 cm szabad felület szükséges a csővezetéken. Célszerű a ház/lakás,bejövő víz, belépési pontjához felszerelni, így az egész vízhálózat védve lesz. A készülék közelében elektromos csatlakozási lehetőségnek lennie kell. A kellékek és a felszerelési útmutató az egységcsomagban találhatóak.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (8 vélemény)
(8)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Germann Péter
2024.04.25
Mi egy hét múlva tapasztalatok a vàltozàst nagyon jó
Németh László
2024.02.09
Tiszteletem! Inkább kérdés, mint vélemény: műanyag csőhálózattal is működik? Üdv
Ledniczky Péter
2024.01.07
Nálunk egy éve van beszerelve az eszköz, azóta a bojlert még nem bontották meg, de nagyon kíváncsi leszek rá. Ami szemmel látható, az a króm csaptelepek tisztasága, valamint a kád alja. Korábban pár hét alatt kirakódott a vízkő (valahogy nem sikerült tökéletes lefolyást beállítani a kád beépítésekor...), ez teljesen megszűnt.
Az eddigi tapasztalatok alapján elégedett vagyok vele, főleg, hogy még én is be tudtam szerelni
Előnyök: Egyszerű, kezelésmentes.
Hátrányok: ????
Fehér Balázs, Villanyszerelő
2023.12.07
Ügyfeleimnél gyakori probléma a villanybojlerek túlzott vízkövesedése, fűtőszál károsodása (Tudom ez úgy hangzik, mintha a Béla lennék, mosógépszerelő a C@lgon reklámból). Kemény víz esetén persze kézenfekvő megoldás a vízhálózatba építhető vízlágyító rendszer, többlépcsős szűrővel. Az olcsók ablakon kidobott pénz, az ténylegesen működők pedig egy kisebb vagyonba kerülnek. Régóta kerestem olyan megoldást ami relative kis befektetéssel, rombolás nélkül vagy minimális bontással kiküszöböli a vízkő okozta kellemetlenséget. Krisztiánnal való beszélgetés során szóba jött ez a témakör, és ajánlotta próbáljam ki a Flodravint, mert dicsérik. Megtettem, és azóta a visszajelzések alapján a fürdőszobai, konyhai szanitereken a vízkőlerakodás, opálosodás minimális, a konyhai eszközökben, a vízforralóban, kávéfőzőben a vízkőtelenítés rutinja mondhatni feledésbe merült. Már saját magamnak is beüzemeltem egyet, és én is ugyanezeket tapasztalom.
Előnyök: Nem beépíteni kell csak beüzemelni. Az elvégzett munkájához képest kicsi a beruházási igénye.
Nem kell karban tartani, pótolni, feltölteni (szóval nincs mit elfelejteni, csak a vízkövet)
Hátrányok: Kevesebbet hívnak bojlert takarítani, felújítani. Bár aki turkált már hónaljig jó vasas elvízkövesedett bojlerben, az inkább az első mondatot az előnyökhöz írja.
Varga Lajos
2023.02.04
15 évig használtam nagyon jó volt ajánlom mindenkinek aki a vizhálozatra rá tudja tenni
Előnyök: Könnyen felszerelhető
Hátrányok: Nincs
Hasonló termékek