Harasztin az üzlet ma 05.23 zárva. Rendelések átvétele lehetséges, kérem hívjon +36702022791 info@szerelvenyharaszti.hu

Harasztin az üzlet ma 05.23 zárva. Rendelések átvétele lehetséges, kérem hívjon

+36702022791

VÍZ GÁZ FŰTÉS - SZANITER SZAKÜZLET

NYITVA H-P 7-17 EBÉD 12-12.30-IG SZ 8-12 DUNAHARASZTI ANDRÁSSY GYULA U 7.

Térkép/útvonalterv

Flodravin AquatIv Plusz Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin AquatIv Plusz Vízkőmentesítő Készülék
WEB ÁR: 54 990 Ft
(43 299 Ft + ÁFA)

Flodravin AquatIv Plusz Vízkőmentesítő Készülék

Flodravin AquatIv Plusz Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin AquatIv Plusz Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin AquatIv Plusz Vízkőmentesítő Készülék
Flodravin AquatIv Plusz Vízkőmentesítő Készülék
SZERELÉSI ÚTMUTATÓ
A szabadfelületű vízvezetéket megtisztítjuk a portól, majd bemérjük a készülék elhelyezhetőségét. Amennyiben lehetőség van rá, a vezérlő egységet a falra szereljük a csomagban található tiplikkel és csavarokkal úgy, hogy lehetőség szerint víz ne tudjon rácsöpögni.. Elhelyezhető bármilyen pozícióban, akár egy zsinórral felfüggesztve is, a működését semmiben nem befolyásolja, inkább esztétikai jelentősége van. A csővezetékre szigetelőszalaggal rögzítjük az impulzust adó vezeték első szálát. Szorosan menetszerűen feltekerjük a vízvezetékre, és a végét ismét szigetelőszalaggal rögzítjük. Ezt követően, az előző szállal ellentétes irányban elvégezzük a másik szállal ugyanezt a műveletet. Amikor végeztünk, véglegesen rögzítjük a tekercseket a csomagban található műanyag csattal, és csatlakoztatjuk a villamos hálózathoz! A készüléken a két piros lámpa folyamatosan világít, a sárga impulzusjelző pedig villog működés közben. A készüléket pihentetni, kikapcsolni soha nem kell. Ezután felsóhajthatunk, mert a készülék dolgozni kezdett és örökre megszűnhet a félelmünk az alattomos ellenségtől a vízkőtől!

A FLODRAVIN AQUATIV PLUSZ
Egy 100%-ban Magyar fejlesztésű és gyártású találmány,
amely végleges megoldást kínál a vízkő elleni védekezésben!

Egy db készülék, 2 db bejövő vízcsövet képes vízköteleníteni

Társasházi lakásokhoz ajánlott, ahol a hideg és a melegvíz is központilag érkezik a lakásba.

 

5 év CSEREGARANCIA!

Érkezés önhöz
2024.05.27
ONLINE ÁR!
A webáruházunkban szereplő árak csak az e felületen történő megrendelés esetén érvényesek.
FONTOS!
Kérjük olvassa el a FONTOS tájékoztatót, köszönjük!
Cikkszám
Flodravin_AQUATIV_Plusz
Raktáron
Raktárról azonnal küldhető
WEB ÁR: 54 990 Ft
(43 299 Ft + ÁFA)
A vásárlás után járó pontok: 1 100 Ft
Hasznos kiegészítők
Részletek

A Flodravin Aquatív Plusz készüléket olyan helyekre ajánljuk,ahol egyszerre 2db vezték jön be a házba/lakásba. Pl ahol házközpontú a melegvíz ellátás. Egy vezetékpárat a hidegvízre,a második vezetékpárat pedig a melegvízre kell tekerni. Egy db készülék, 2 db bejövő vízcsövet képes vízköteleníteni. Családiházaknál alkalmazaható kútvizes betápcsőre is,ha a vezetékes víz mellet lép be a házba.

 

Az elektromos készülék két munkavezetékét, a vízvezetékre külsőleg tekerjük fel. A két vezeték által létrehozott, nyitott IM PULZÁLT elektromos tereken átfolyó vízben (Véglegesen!) módosul a kalciumkarbonát kristály szerkezete, így az már nem tud vízkővé alakulni. Mellette a már lerakodott vízkövet is folyamatosan oldja!

A 2 és 30.000 Herz közötti teljesítmény, az automatikus (beavatkozást nem igénylő) mikroprocesszoros vezérlés, biztonságos és hatékony működést biztosít a legkisebb és legnagyobb vízkővel terhelt vizek esetében is.

NEM KELL TÖBBÉ VEGYSZER,

VAGY DRÁGA VÍZLÁGYÍTÓ BERENDEZÉS! 

Nem kell többé a környezetre is káros vegyszerekkel védekeznie és eltávolítania a vízkövet. Várhatóan egy éven belül a csővezetékben eddig kialakult vízkövet feloldja, egy része leiszapolódik, nagy része észrevétlenül távozik a vízárammal. A FLODRAVIN készülék kiváltja a drága vízlágyító berendezéseket!

 

A KEZELT VÍZ

Felveszi a lágy esővíz tulajdonságait. Higiéniai szempontból kifogástalan víz minőséget kapunk, használati visszajelzések szerint csökkenti a bőr-viszketést fürdés után. Öntözésre használva jelentősen serkenti a vegetáció fejlődését. A vízvezeték rendszernek belső korrózió védelmet biztosít.

Felszerelésével csökken a fűtőszálakon a vízkő vastagsága, ezzel energiát, és pénzt takaríthat meg! Végleg megoldódik a vízkő elleni küzdelme! Nem lesz többé vízkőlerakódás a csaptelepeken, zuhany kabinokon, csempén-járólapon.

VÍZKŐ AZ ŐSI ELLENSÉG!

A KEMÉNY VÍZ, KEMÉNY GONDOT OKOZHAT...

A víz minősége fontos! A kemény vízből kiválik a vízkő és rengeteg vízkőlerakódás képződik. A vízkő okozta károk miatt, a magyarok milliókat költenek évente feleslegesen javításokra, berendezések és eszközök elhasználódása miatt készülék cserékre.

MIÉRT EKKORA PROBLÉMA A KEMÉNY VÍZ?

Azért mert a vízben oldott ásványi anyagok kiválnak és lerakódnak a zuhanykabinokon, csaptelepeken, csövekben, csapokban, szelepekben, fűtőtestekben és minden egyéb berendezésben, illetve ahol azok a vízzel érintkezésbe kerülnek. Az így lerakódott vízkő csökkenti a csövek keresztmetszetét, azok átfolyási képességét. Vízmelegítőkben, bojlerekben és fűtőtestekben ez a lerakódás rossz hővezető képessége miatt rontja a hő leadást, a fűtőelem gyors tönkremenetelét okozva. A csapokban, szelepekben lerakódó vízkő azokat koptatja, akadályozza a pontos záródást, melynek következménye a csepegő, korrodált szerelvények.

 

LÁGY HATÁSÚ VIZET OLCSÓBB MELEGÍTENI.

A gáztüzelésű és az elektromos vízmelegítők lágy hatású víz melegítéséhez kevesebb hőenergiát használnak fel. A mosógépek élettartama növekszik, a mosószer felhasználás kedvezően csökkenhet, ha kezelt vízzel mosunk. A lágy hatású víz jobb oldóképessége miatt a szennyeződéseket könnyebben eltávolítja. Kíméli a tisztítandó tárgyak felületét, csökkenti a munkaerő és idő szükségletet, valamint a tisztítószer felhasználást.

 

A KEZELT VÍZ HASZNÁLATÁVAL MEGSZŰNHETNEK A KEMÉNY VÍZ OKOZTA ALLERGIKUS VISZKETŐ ÉRZÉSEK A FÜRDÉST KÖVETŐEN.

Fogorvosi, fogtechnikai laboratóriumokban a tisztított, kezelt víz sohasem okoz a kényes berendezésekben dugulást, lerakódást. Fürdéshez, mosogatáshoz használata kíméli bőrét, haját és a lágy hatású víz bársonyos, simogató érzése semmihez sem hasonlítható.

 

BESZERELÉSE HÁZILAG MEGOLDHATÓ,

NEM SZÜKSÉGES SZAKEMBERT HÍVNIA.

Készüléket a vízóra utáni szakaszon bárhol, a felhasználási pontokhoz minél közelebb kell felszerelni! Mindennemű vezetékre alkalmazható (réz, fém, műanyag, ötrétegű műanyag cső) Szerelés a vezeték megbontása nélkül, annak külső felületén történik. A szereléshez kb 30 cm szabad felület szükséges a csővezetéken. A kellékek és a felszerelési útmutató az egységcsomagban találhatóak.

 

A KÉSZÜLÉK ELŐNYEI:

5 év CSEREGARANCIA!

Gyártja a feltaláló!

Könnyen szerelhető.

Karbantartást nem igényel.

Kis helyen is elfér.

Vízkezelő képesség: 5 m3/óra átfolyásig.

Maximális vízhőmérséklet: 90c’

Érintésvédelem: II

Elektromos csatlakozás: 230V

Energiafogyasztás: 2,1W

Kereskedelmi forgalomba hozható:
MEEI (C2139H106) engedélyek alapján.

 
 

Hétköznap 10 óráig leadott rendelését, akár már délután átveheti személyesen Dunaharasztin.

Raktáron lévő termékeinket 1 maximum 2 munkanap alatt kiszállítjuk futárszolgálattal.

Készlethiány esetén,a maximális várakozási idő 5 munkanap!

Adatok
Így is ismerheti a terméket 2.0
vízlágyító berendezés, vízlágyító, vízkő romboló, vízkőmentesítő, vízkőtelenítő
Szállítási költség
1990 Ft
Gyártó
FLODRAVIN
Cikkszám
Flodravin_AQUATIV_Plusz
Tömeg
300 g/db
MŰKÖDÉSI MECHANIZMUSA

Az első tekercsen átfolyó vízre, a nagyfrekvenciás 2 és 30.000 Hz elektro impulzusok dinamikusan szétrombolják a vízben levő kalcium-karbonát kristály szerkezetét. Ezáltal a hópihe alakú szerkezete feldarabolódik, így fizikailag megszűnik a kapaszkodási képessége!

A második tekercsen áthaladó kristályszerkezet, az azonos impulzus hatására egy kényszer visszarendeződésen megy át, ami által már csak egy romboid alakú hasábbá tud alakulni, ami már képtelen az egybekapaszkodásra, megkötődésre. Közben a kristályok a visszaalakuláskor pozitív töltésűvé válnak.

Továbbhaladva a vízárammal ezek a pozitív töltésű kristályok a csővezeték falán előzőekben kialakult vízkő lerakódásból vonják el az elektronokat, aminek során, a vízkő felületén levő kristály szerkezet kötései fellazulnak, ezzel feloldják a már meglévő vízkő lerakódást. A feloldott molekulák a vízárammal folyamatosan eltávoznak, mindezt olyan ütemben, hogy nem rontják a víz minőségét!

Ez a folyamat megegyezik a természetes lágy víznek, például az esővíznek kőzeteken való átfolyásával, melynek során az esővíz ásványi anyagokban dúsabbá válik, mert kioldja a kőzetekből a mészkő kristályokat! A készülék hatására a vízben kis mennyiségű hidrogén-peroxid keletkezik, ami reakcióba lépve a csővezeték fémes felületével, nagyon vékony magnetit védőréteget alkot, mely megakadályozza a további korróziót.

AJÁNLOTT BESZERELÉSI HELYE

Készüléket a vízóra utáni szakaszon bárhol, a felhasználási pontokhoz minél közelebb kell felszerelni! Mindennemű vezetékre alkalmazható (réz, fém, műanyag, ötrétegű műanyag cső) Szerelés a vezeték megbontása nélkül, annak külső felületén történik. A szereléshez kb 30 cm szabad felület szükséges a csővezetéken. Célszerű a ház/lakás,bejövő víz, belépési pontjához felszerelni, így az egész vízhálózat védve lesz. A készülék közelében elektromos csatlakozási lehetőségnek lennie kell. A kellékek és a felszerelési útmutató az egységcsomagban találhatóak.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek